Träindustriarbetare

Just nu söker vi Träindustriarbetare till Häggmark och Söner!

Häggmark och Söner är ett byggföretag med bred kompetens och lång erfarenhet där vi projekterar och bygger med stort kundfokus och mot gemensamma mål. Vi bygger det mesta och tar ansvar för hela byggprocessen som totalentreprenör i projekt inom skola, bostäder, industri och handel. En del av utvecklingen var bygget av en modulfabrik under 2018. Produktionslokalen med tillhörande kontorsdel hittar ni norr om Sunne en knapp kilometer från E45: an. Produktionslokalen är uppdelad i två sektioner där första delen är en tillverkningsyta för golv, vägg och tak på totalt 2 100 m2. Den andra sektionen består av montagelinan där modulerna färdigställs med inredning, beklädnader och installationer på en totalyta av 2 400 m2.

Om rollen

Arbetsuppgifterna består av olika moment inom hus- och modulbyggnation där arbetet utförs på stationer. Allt sker utifrån ritning varpå ritningsläsning är ständigt återkommande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en händig person med stort intresse för att lära dig nya saker! Du får gärna ha en bakgrund från liknande arbetsuppgifter eller utbildning inom området. Men det viktigaste är att du har drivkraften att lära dig, är flexibel som person och inte rädd för att ta i när det behövs! Arbetet sker på olika stationer där man arbetar tillsammans med kollegor vilket gör att du måste tycka om att jobba med andra människor och samarbeta med dem.

Sysselsättningsgrad

Tjänsterna är på heltid och vi anställer löpande.

Arbetstid

Dagtid

Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Mejla oss på david.nilsson@haggmark.se, Alt. ringer du oss direkt på tel.nr: 073 084 54 37